Tamberlain heeft de overname en integratie van Dutch ICT begeleid voor haar klant Avantage. Avantage werkt actief aan haar Buy & Build-strategie om in de MKB-sector een leidend en vooruitstrevend MSP-bedrijf te zijn.

Tamberlain heeft  samen met Greenfield Capital Partners een Buy & Build strategie ontwikkeld in de IT-sector en geïnvesteerd in Stepco en Advo ICT.

Tamberlain heeft samen met het bestuur van ICT Concept een Buy & Build-strategie geformuleerd en heeft daarbij de brug geslagen tussen Private Equity-bedrijf Strikwerda Investments en ICT Concept voor de overname van ICT Concept en om de groeidoelstellingen van het bedrijf te kunnen realiseren.

“Enkele jaren geleden zijn wij met Govert van Driel in zee gegaan. We zochten een adviseur die ons kon helpen bij een aantal strategische stappen naar de toekomst. We hadden geen haast en wilden de mogelijkheden verkennen om zelfstandig door te gaan en bedrijven te kopen met eigen middelen of misschien toch verkopen aan een private equity partij. Govert heeft voor ons daarvoor verschillende partijen in de markt benaderd. Uiteindelijk was voor ons de beste optie om met een financiële partner een buy & build te starten. Govert en zijn zakenpartner Ludo Bijvoet hebben voor ons alle voorstellen inhoudelijk in kaart gebracht en verloren daarbij nooit het menselijke aspect uit het oog. Zij zijn voor ons van grote waarde geweest omdat zij een brug konden slaan tussen ons bedrijf en de private equity wereld. Het hele proces verliep daarom in alle rust en dat voelde goed.”

René van Schaijk – Directeur ICT Concept

Tamberlain heeft samen met het bestuur van Missing Piece een Buy & Build-strategie geformuleerd en heeft daarbij de brug geslagen tussen Private Equity-bedrijf Strikwerda Investments en Missing Piece voor de overname van Missing Piece en om de groeidoelstellingen van het bedrijf te kunnen realiseren.

“Govert van Driel en Ludo Bijvoet van Tamberlain hebben ons erg goed geholpen bij het vinden van een financiële partner voor onze Buy & Build ambities. Govert en Ludo zijn zelf ICT-ondernemers geweest en hebben daardoor een zeer goede kennis van de markt. Daarnaast zijn zij Managed Services specialisten en begrijpen als geen ander hoe een ICT bedrijf in elkaar zit en waar de accenten liggen op het gebied van techniek, commercie, organisatie en financiën. Doordat zij zich niet puur als fusie & overname adviseurs opstellen, ontstaat er rust en een vertrouwensband. Dit heeft voor ons al het verschil gemaakt. Wij hebben met Govert en Ludo een overzichtelijk proces doorlopen. Zij bleven constant monitoren of de financiële partner de juiste match was. Dat was voor ons een essentieel element. Het gaat tenslotte toch om de continuïteit van je bedrijf en de medewerkers.”

Lex de Bruin – Directeur Missing Piece