Als team zijn we complementair en combineren we kennis en ervaring van IT, healthcare, retail en finance vanuit senior managementrollen.

Ludo Bijvoet

Na zijn studie Bedrijfskunde in Rotterdam heeft Ludo diverse commerciële lijn- en projectmanagementfuncties bekleed bij VendexKBB, waarvan de laatste functie als divisiedirecteur. Hierna heeft hij samen met Govert van Driel een telecom start-up in Spanje, Italië en Griekenland opgezet. Vervolgens heeft hij diverse directiefuncties ingevuld bij o.a. de Bakkersland Groep ontstaan uit een fusie van 10 familiebedrijven in handen van Private Equity en was hij als holding directeur van Deli Maatschappij betrokken bij diverse overnames en integraties. En had als Algemeen Directeur van Blokker B.V. de focus op commerciële revitalisering, professionalisering van systemen en werkkapitaalmanagement. Zijn ervaring ligt bij strategieformulering en -uitvoering, M&A en transformaties.

Govert van Driel

Govert heeft meer dan 30 jaar ervaring in de ICT waarvan 22 jaar als ondernemer. Hij is samen met Ludo Bijvoet in 1996 een telecommunicatieonderneming in Spanje, Italië en Griekenland begonnen waar hij veel Buy & Build- en Private Equity ervaring heeft opgedaan, waaronder met Warburg Pincus. Hierna heeft Govert in Boston en later in Europa Buy & Build strategieën ontwikkeld en uitgevoerd voor Software en Managed Services bedrijven, altijd in combinatie met Private Equity. Samen met Paul Bijleveld is hij in 2013 Tamberlain gestart en in 2014 volgde de eerste Buy & Build-investering in de Nederlandse IT sector. Momenteel werkt hij met het team aan verschillende Buy & Build acquisitietrajecten binnen de Healthcare en MSP-markt op het gebied van Software, eHealth, Managed Services en Artificial Intelligence.

Paul Bijleveld

Paul heeft meer dan 30 jaar ervaring als investment banker en ondernemer. Hij werkte voor Morgan Stanley, Barclays, UBS en ABN Amro in Londen, Johannesburg en Amsterdam. Hij was in die tijd als adviseur betrokken bij grote fusies en overnames, beursgangen en andere corporate finance transacties. Hierna heeft hij verschillende consultancy en financieringspraktijken opgezet in Afrika en Nederland. Samen met Govert van Driel is hij in 2013 Tamberlain gestart en in 2014 is door hen de 1ste buy & build-investering gedaan in de IT sector.

Jelmer Ouwerkerk

Jelmer is een ondernemer binnen de vastgoed, gezondheidszorg en IT. Hij volgt als trendwatcher deze markten en werkt continu aan nieuwe ideeën en proposities. Hij ontwikkelt o.a. een nieuwe standaard waarbij vastgoedoplossingen voor vooruitgedacht wonen worden gecombineerd met bewezen technieken uit de IT en eHealth en is actief binnen de IT-markt in senior managementrollen om Managed Services Providers te ondersteunen in hun groeiplannen en om softwarebedrijven te faciliteren met Buy & Build plannen.