Tamberlain heeft de overname en integratie van Dutch ICT begeleid voor haar klant Avantage. Avantage werkt actief aan haar Buy & Build-strategie om in de MKB-sector en leidend en vooruitstrevend MSP-bedrijf te zijn.

Tamberlain heeft  samen met Greenfield Capital Partners een Buy & Build strategie ontwikkeld in de IT-sector en ge├»nvesteerd in Stepco en Advo ICT.

Tamberlain heeft samen met haar partner Gilde Equity Management middels een Buy & Build strategie het ECD-softwarebedrijf Impulse Info Systems overgenomen. Impulse Info Systems is marktleider met ECD-software binnen de GGZ-sector.

Tamberlain heeft samen met haar partner Gilde Equity Management middels een Buy & Build strategie het ECD-softwarebedrijf VIR ecare overgenomen. VIR ecare is marktleider met ECD-software binnen de revalidatiemarkt.

Tamberlain heeft samen met haar partner Gilde Equity Management middels een Buy & Build strategie het ECD-softwarebedrijf Nedercare overgenomen. Nedercare is met ECD-software de marktleider binnen de Jeugdzorg.

Tamberlain heeft samen met haar partner Gilde Equity Management middels een Buy & Build strategie het eHealth-softwarebedrijf Karify overgenomen. Karify is met GGZ eHealth-software marktleider.

Tamberlain heeft samen met haar partner Gilde Equity Management middels een Buy & Build strategie het softwarebedrijf Roosterplatform overgenomen om haar huidige software-aanbod aan te vullen